DEG İLKBAHAR 2019 SEMİNER PROGRAMI

Davranışsal Esneme’nin 2019 İlkbahar ilk oturumları Davranışsal Esneme (DE) ile tanışma semineri ile başlayacaktır. Bu seminerde DE’nin genel olarak bilgisini aktarırken “İyi Hissetme Toplumu” ve onun psikolojisinin temel kabullerini görünür hale getirmeye çalışacağım.

Bu haftaki seminer DE ile ilgili bilgi verirken katılımcıları önümüzdeki haftanın semineri olan “Felsefi Yıkım” seminerine hazırlayacaktır. Semineri yaklaşık 70 dakikada tamamladıktan sonra geri kalan zamanda katılımcıların sorularını cevaplayacağım.

Aşağıda 0. Hafta olarak görünen bağlantıda sizi DE’ye ısındıracak içeriklere ulaşabilirsiniz. Seminere gelmeden önce aşağıdaki videodaki 9 nokta alıştırmasına göz atın lütfen. Seminerde bu alıştırma ile vakit kaybetmeyeceğiz; ancak bu alıştırmaya pek çok zaman gönderme yapacağım.

DOKUZ NOKTA VIDEOSU BURADA

İlk haftanın semineri için daha önce ODTÜ öğrencileri için yayınladığım açık mektuba BURADAN ulaşabilirsiniz.

DEG 2019-2020 İLKBAHAR BAŞVURU SAYFASINA GERİ DÖN.

Dilerim hepimiz için verimli bir süreç olur,

Değişim ters köşe gelecek.

D3Ğİ5İM E2BER B0Z4R.

BŞKAA 1 DNYÜA MMKÜÜN.

Sevgiler. Selamlar.

Dr. Ali Bayramoğlu

Eğer ODTÜ öğrencisi değilseniz, DEG içeriklerini bu blog üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca DEG’de anlatılmakta olan bilgilerin ve uygulanmakta olan alıştırmaların neredeyse hepsine kitaptan ulaşabilirsiniz.

8 HAFTALIK DEG SEMİNER HAZIRLIK SAYFALARI

0. HAFTA: DAVRANIŞSAL ESNEME İLE TANIŞMA/ FELSEFİ YIKIMA HAZIRLIK (BURADA)

1. HAFTA: YENİ BİR BAŞLANGIÇ – FELSEFİ YIKIM (BURADA)

2.  HAFTA: KÖKTEN KABUL/AZAMİ KONTROL/USTA DÖNÜŞÜM (BURADA)