Belgesel

“SANATIMIZIN HATIRA DEFTERİ” Belgeseli

CNN TÜRK’te, yepyeni bir belgesel başlıyor… Nebil Özgentürk ve arkadaşlarının bir yıldır yürüttükleri çalışma sonucu tamamlanan “Sanatımızın Hatıra Defteri”, sizleri kültür ve sanatımıza dair yüzyıllık bir yolculuğa çıkartıyor.

Nebil Özgentürk’ün yazıp yönettiği 13 bölümden oluşan Sanatımızın Hatıra Defteri belgeseli 1 Mart itibariyle her Cuma saat 21.45’te CNN TÜRK’te…

Her Cuma, ortalama birer saatlik bölümler halinde yayınlanacak olan Sanatımızın Hatıra Defteri, toplamda 600 dakikayı aşan süresiyle sanat tarihimize uzun bir yolculuk yapıyor.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Fotoğraf arşivi için tıklayınız.

*****

“İNSAN MANZARALARI-Türkiye’den Altı Yazar Portresi” Belgeseli

Nazım Hikmet, Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Murathan Mungan, Elif Şafak ve Aslı Erdoğan’ın yaşam öyküleri ve eserlerinin ele alındığı ”İnsan Manzaraları-Türkiye’den Altı Yazar Portresi” belgeseli her pazar saat 19:30′da TRT Türk ekranlarında.
Osman Okkan, İnsan Manzaraları–Türkiye’den Altı Yazar Portresi adlı altı bölümlük belgesel dizisinde, Nâzım Hikmet, Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Aslı Erdoğan, Elif Şafak ve Murathan Mungan’ı işliyor. Avrupa kültür kanalı ARTE’de gösterilen, üniversitelerde ders olarak işlenen bu çalışma, 21 Ekim’den itibaren altı hafta boyunca her pazar 19.30’da TRT Türk’te gösterilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir