Huso’s Bloggard ya da Hüso’nun Sitesi birkaç bölümden oluşacak.

  1. Yayınlanmış yazılarımı burada yeniden yayınlayacağım.
  2. Her gün olup bitenlere karşı, anlık tepkilerim olacak. Patavatsız olabilir, dengesiz de… Ama bu sıfatın olumluları benim dünyaya tepkimde pek bulunmadı zaten.
  3. Özdeyiş derleme, düzenleme, anlayana, dinleyene, homurdanana sunma, kimisinin dediği gibi, benim kötü alışkanlıklarımdan biri. Ama daha kötüsü olabilirdi: Televizyonda dizi izleme ya da Tayyip’i dinleme gibi. Bunlarla karşılaştırıldığında, özdeyiş alışkanlığı çocukça masum bile sayılabilir. Onun için, uyarıyorum herkesi. Burada dolanırken, olur olmaz yerde, olur olmaz kişilerin olur olmaz sözlerine rastlayıp tökezler ya da burun üstü düşebilirsiniz. Dünyayı değiştirmemize olmasa da onun daha iyi anlamamızda etkili olmuş kimi sözleri zorla birilerinin boğazına tıkmayı deneyebilirsiniz, ama genellikle bir etkisi olmaz. Belki de o yüzden etkisi olmaz. Onun için güzel sözleri, sıradan insanın günlük beslenmesi içine çaktırmadan eklemek gerekir. Düşünsel sağlığının anlaşılmaz biçimde yerine geldiğini anladığı an, zaten iş işten geçmiş olacaktır.
  4. Akıllı adamın takılmayacağı bir alışkanlığım daha var: Ordan burdan resim derlemek… Bunları da bu siteye sığacak kadarıyla, yüreği ve beyni sağlam olanlara sunacağım. Kimbilir, belki de çaktırmadan.
  5. Şimdilik, bu kadar. Bu sitede dolanırken, hem çevrenize hem de ayağınızın ucuna bakmayı unutmayın. Burun üstü düşmek an meselesidir.

10 Adımda Blog Oluşturmak yazısı da blogunuzu düzenlemek için size başlangıçta yardımcı olacaktır.

Comments closed.