Mete Can Kaya Taziye Defteri

Sevgili öğrencimiz Mete Can Kaya hakkında paylaşmak istediğiniz mesajınızı “Mete Can Kaya Taziye Defteri” kısmına yorum olarak girebilirsiniz.

Yorum kısmında paylaşılan mesajlar sayfa yöneticisi tarafından onaylanıp yayınlanacaktır.

9 thoughts on “Mete Can Kaya Taziye Defteri

  1. Deniz KATIRCIOĞLU

    Sevgili Mete, ne mutlu bize ki seni tanıdık, seninle çalıştık, senin güleryüzünden, sıcak arkadaşlığından ve üretkenliğinden payımıza düşeni aldık. Merak etme; çalışmalarına kaldığın yerden devam edeceğiz ve mümkün olduğunca adını yaşatacağız.

    Seni özleyeceğiz, başımız sağolsun.

    Reply
  2. Nail Tosun

    Mete ile aynı dönemdim bölümde. Özellikle yüksek lisans yıllarında, kendi döneminden gördüğüm nadir yüzlerdi (gece, gündüz farketmeden!). Mekanı cennet olsun. Tanıştığım en temiz dürüst insanlardan biriydi.
    “Never say goodbye because goodbye means going away and going away means forgetting” (Peter Pan)
    Olanları unutmayacağız Mete.

    Reply
  3. Maurice Quach

    We are deeply shocked and heartbroken to hear of Mete’s passing. In 2019, we had the chance to have Mete join us for an internship in Paris and we greatly enjoyed working with Mete. I want to express my deepest condolences to his family and friends. May you rest in peace.

    Reply
  4. Giuseppe Valenzise

    We are deeply shocked and saddened by the news of Mete’s passing. It feels like only yesterday that he was doing his internship with us in Paris in 2019. I want to express my heartfelt condolences to Mete’s relatives, friends, and colleagues, as well as to all the families affected by this devastating earthquake. May you rest in peace.

    Reply
  5. Gözde Akar

    Böyle durumlarda duygularını ifade etmek çok zor. Binlerce aileyi yok etti 6. Şubat depremi. Ne yazık ki Mete’yi de aramızdan aldı. Hepimizde çok güzel anılar, izler bıraktı Mete. Laboratuvarımızdaki köşesi ve anıları her zaman baki kalacak. Güler güzünü, içtenliğini, yardımseverliğini hiç unutmayacağız.
    Işıklar içinde uyu sevgili Mete.

    Reply
  6. Furkan Büber

    1.sınıfta İngilizce dersi ile mete’yi tanıma fırsatı bulmuştum. Tanıdığım kısa süre boyunca hep aklımda efendi, başarılı ve ülkemizin yetiştirdiği genç kıymetlerden biri olarak kaldı. Mekanın cennet olsun, kalanlara sabır diliyorum.

    Reply
  7. İzel

    Güzel ailenin güzel kalpli oğlu çok yakından tanımasamda
    Ne kadar güzel bir insan olduğunu biliyordum
    Kalbimizdesin

    Reply
  8. Savas Ozkan

    Mete’yi Gozde hocanin labi vesilesiyle tanismistim.
    Hayatim boyunca tanidigin en mukemmel, en icten, en temiz ve naif insanlardan biriydi.
    Sevdiklerine sabir diliyorum. Mekani ailesiyle birlikte cennet olsun.

    Reply
    1. Süleyman Can ASLAN

      Mete, Koray ve Ayşe abla. Biz kaya ailesi ve akrabaları olarak sizlerin zamansız gidişi adına derin üzüntü içerisindeyiz. Çevrenize karşı her zaman içten ve samimiydiniz. Allah geride kalanlara ve sevdiklerinize sabır versin. Mekanınız cennet olsun.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *