Tübitak 1001 Projeleri Yazım Çalıştayı

Uludağ Üniversitesi (UÜ), TÜBİTAK 1001 Projeleri Yazım Çalıştayı’na ev sahipliği yaptıUludağ Üniversitesi (UÜ), TÜBİTAK 1001 Projeleri Yazım Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yürütülen 1001 Bilimsel ve Teknik Araştırma Projelerini Destekleme Programı için proje hazırlayan öğretim üyeleri ve araştırmacılar Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen çalıştayda bir araya geldi. UÜ Proje Yönetim Merkezi ve UÜ Teknoloji Transfer Ofisi ortaklığında gerçekleştirilen çalıştaya,  Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler katıldı. Çalıştayda önceden yazılmış ancak revize edilen ve yeni dönemde başvuruya hazırlanan projeler, danışmanlar ve yürütücüleri tarafından incelendi.

Bookmark the permalink.