LaProc?

The members of the METU Language Processing Research Group (LaProc) are, broadly defined, interested in language and learning. LaProc members are predominantly former or actual MA/PhD students @METU, although we also have some undergraduate members (see here for the full list of members). For questions or comments, contact bkirkici@metu.edu.tr.

ODTÜ Dil İşlemleme Araştırma Grubu (METU Language Processing Research Group, LaProc), geniş anlamda dil ve öğrenmeyle ilgilenen araştırmacılardan oluşmaktadır. Grup üyelerinin çoğunluğu ya halihazırda ODTÜ’de Yüksek Lisans/Doktora öğrencisi olan ya da ODTÜ’den mezun olan araştırmacılardan oluşsa da, aramızda az sayıda lisans öğrencisi de var (grup üyelerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz). Grupla iletişim kurmak veya soru sormak için bkirkici@metu.edu.tr adresine eposta yollayabilirsiniz.