Havuz

Çemişgezek Aile Spor Merkezi Yüzme Havuzu ile ilgili;

Yüzme Kursları ve Fiyatları, İletişim (Telefon), Seanslar, Fitness, Sauna, Başvuru, Kayıt, Çalışma Saatleri, Havuz Derinliği, Adres, Harita, Nasıl Gidilir ve tesis ile ilgili en güncel bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Geçmişinde yüzme branşında büyük başarılara imza atmış bir kent Tunceli. Bu başarıların devamı için Seyhan nehrinin kenarında geniş bir alan üzerinde kurulu olan ve Çemişgezek Belediyesine ait olan Çemişgezek Aile Spor Merkezi hem yeni yüzücüler yetiştiriyor hemde havuzlarında içinde bulunduğu parkta mevcut seyir kulesi, amfi tiyatro, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları, yapay göletler, süs havuzları, suni dereler ve asma köprüler, yürüyüş ve koşu parkurları, Restaurant ve kafeteryalar ile Çemişgezeklilere keyifli saatler vadediyor.Çemişgezek Aile Spor Merkezinde sporseverler yüzme havuzu dışında Çemişgezek Aile Spor Merkezi spor salonunda Fitness ve Sauna programları da bulabilirler. Tesisin SPA, sauna ve fitness salonları 2015 yılında tamamen yenilendi. Tesise çocuklarını getirenler terasta bulunan cafeden çalışmaları izleyebilirler.

Yüzme eğitimi almak isteyen Bay, Bayan, Çocuk ve Engelliler için yüzme kursları düzenlenmektedir. Çocuk yüzme kursları 7-14 yaş aralığına verilmektedir. Kapalı yüzme havuzları dışında yaz aylarında olimpik ölçülerde açık yüzme havuzda Çemişgezik Belediyesince çocuklara yönelik yüzme kursları da düzenlenmektedir. 12 kulvardan oluşan ve olimpik standartlardaki açık yüzme havuzunda, 12 yüzme hocası, 4 cankurtaran, bir hemşire, 4 havuz teknisyeni ve 6 yardımcı personel görev yapıyor.