Merhaba!

Ben Hakan. Eskişehir’de doğdum, büyüdüm ve üniversite yıllarımla beraber Ankara’ya yerleştim. ODTÜ Gıda Mühendisliği mezunuyum. Bakmayın mühendislik okuduğuma, yüksek lisansımı Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde yaptım. Şu an yine ODTÜ’de aynı bölümde doktora eğitimime devam ediyorum.

Spor yapmayı severim, geçmişten beri değişik branşlarda yarıştım ama artık sağlıklı yaşam amacıyla spor yapmaya devam ediyorum. Sahip olduğum kronik bir böbrek rahatsızlığı ve bu hastalık için kullandığım ilaçların yan etkilerine rağmen kiloma (kilo dediğime bakmayın, yağ oranı aslında takip ettiğim) dikkat ediyorum.

Bu ara hangi sporlarla ilgileniyorum dersek, basketbol, koşu, ağırlık (ara ara crossfit), boks diyebilirim. Basketbolla tanışmam da 29 yaşında oldu, demek ki her yaşta her şey olabiliyor 🙂

Diğer yandan da tam bir teknoloji düşkünü olduğumu belirtmem lazım. Zaten doktora eğitimimde mobil sağlık ile sağlıklı yaşam davranışlarının değiştirilmesi üzerinde çalışıyorum. Bir nevi koruyucu hekimden bile koruyan bir sistem tasarımı diyebilirim.

Bu blogta, benle alakalı her şeyle karşılaşabilirsiniz 🙂

Sevgiler,

Hakan