Bodrum Bodrum

Manzara Aşıkları Buraya!

Eğer siz de benim gibi doğal güzelliklere hayranlık besliyorsanız doğru adrestesiniz. Kendimi tanıtayım; Ben bir Bodrum delisi Ece. Fotoğraflarla dolu bir Bodrum yolculuğuna hazır mısınız? Cevabınız evetse okumaya devam edin. ?

Sanma ki geldiğin gibi gideceksin…

“Yokuş başına geldiğinde Bodrum’u göreceksin,
Sanma ki geldiğin gibi gideceksin.
Senden öncekiler de böyleydiler,
Akıllarını Bodrum’da bırakıp gittiler.”

Halikarnas Balıkçısı

Neden Bodrum?

Gider gitmez denizinin sesiyle, çiçeklerinin güzel kokusuyla, içinizi açan havasıyla bir anda aklınızı başınızdan alıverir de ondan. Üstelik yapabilecekleriniz de sınırı yok. Hayatınızın stresli ve yorucu akışından bunalıp bu tatil başınızı mı dinlemek istiyorsunuz? O zaman Bodrum’un birbirinden güzel bakir koylarını deneyimleyebilirsiniz. Deniz kenarında uzanıp güneşlenirken bir yandan da soğuk içeceğinizi yudumlamak… Hayali bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. Ama yok, benim enerjimi atmaya, bol bol dans edip eğlenmeye ihtiyacım var diyorsanız pek tabii o da mümkün. Bu ihtiyacınızı gece gündüz açık olan eğlence mekanlarıyla ve plaj konserleriyle karşılayabilirsiniz. Bodrum’un canlı hayatı size fazlasıyla yetecektir. Ben gezmek, kültürel bilgi sahibi olmak istiyorum diyenler sizin için de Bodrum fazlasıyla uygun bir yer. Tarihi yapılarıyla, birbirinden güzel müzeleri ve galerileriyle hem sanatsal hem de kültürel alanda bilgi sahibi olabilirsiniz. Tabi bütün bunları yaparken kendinize ve sevdiklerinize hediye almayı da unutmayın. Zaten çarşılarına adım attığınız andan itibaren renk renk takılardan, çeşit çeşit süs eşyalarından, uçuş uçuş elbiselerden gözlerinizi alamayacaksınız.

Bodrum’un Güzeli: Begonvil

20’yi aşkın türüyle Bodrum evlerinin hemen hemen hepsinde boy gösteren begonvil iç açıcı renkleriyle herkesi etkiliyor ve fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oluyor. İnsana huzur veren bu çiçek Bodrum’un beyazlarına ne kadar da yakışıyor, adeta ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.

“Begonvil boy vermiştir şimdi
Yasemen basmıştır Bodrum’u
Kokusu geldi rüzgarın
Bi’ kelebek öptü boynumu”

Sezen Aksu

Şarkılar Sana

“Duygu, biraz duygu 
Bütün isteğim buydu 
Biraz deniz, biraz uyku 
Bütün isteğim buydu 
Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum 
Bir zamanlar aşık olmuştum 
Ama şimdi ismi neydi unuttum 
Bodrum Bodrum, Bodrum Bodrum”

MFÖ

Yorumlar kapatıldı.