Sıkça Sorulan Sorular

Akademik personel kartım ile kartla geçilen bölümdeki yerlere giremiyorum. Ne yapmalıyım?

  • Kartınızı sisteme kaydettirmek için K1-250  odasına başvurabilirsiniz. Giriş izinleri sadece inşaat mühendisliği bölümünün içindeki kartlı geçiş sistemine yapılabilmektedir.

Bilgisayarım açılmıyor/Bilgisayarım internete girmiyor/Bilgisayara lisanslı yazılım yüklemek istiyorum ne yapmalıyım?

  • İsteklerinizi 09:00-12:30 saatleri arasında  210 54 21 numaradan, diğer saatlerde  cehelp@metu.edu.tr  e-posta adresinden Bilgi İşlem Ofisi çalışanı Ali Özdemir’e iletebilirsiniz.

Bölüm web sayfasına duyuru eklemek istiyorum ne yapmalıyım?

  • ce.metu.edu.tr adresinde istediğiniz bir duyurunun yayınlanmasını istiyorsanız  ceitech@metu.edu.tr e-posta adresini kullanarak duyurunuzu gönderebilirsiniz. Duyurunuzun yayınlanmabilmesi için başlık ve metni hem Türkçe hem İngilizce göndermelisiniz.

Bir dersin asistanıyım ders için web sayfası oluşturmak istiyorum ne yapmalıyım?

  • Web sayfasını açtırmak istediğiniz dersin kodunu belirterek ceitech@metu.edu.tr  adresine istekte bulunmanız gerekmektedir. Dersinizin sayfası courses.ce.metu.edu.tr/ce221 gibi bir sayfa olarak açılacak ve sayfaya yönetebileceğiniz kullanıcı adı ve şifre size e-posta yoluyla iletilecektir.

K1 binasının giriş katındaki dijital ekranda içerik yayınlatmak istiyorum ne yapmalıyım?

  • İçeriğinizin medyalarını dosya ekine ekleyerek ceitech@metu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Videolarınızın uzunluğunun 2 dakikayı geçmemesine dikkat ediniz.